Bayram Toysal: “Kazanmak için çaba gösteren…”

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bayram Toysal açıklamalarda bulundu.

Bayram Toysal: “Kazanmak için çaba gösteren…”

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bayram Toysal Uşak Spor ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Toysal, “Rakibimizin nasıl oynayacağını, neler yapacağını biliyorduk, önlemlerimizi de ona göre aldık. Oyunun temposunu ve kalitesini yükselten taraf bizdik.  Maç boyunca topla daha çok oynayarak 2. ve 3. bölgede çeşitli varyasyonlar denedik ve rakip ceza alanına girme arayışında birçok defa başarılı olduk. Ancak girdiğimiz net pozisyonları golle sonuçlandıramadık.  Kaybettiğimiz toplardan sonra geçiş savunması; kazandığımız toplardan sonra ise tekrar atak başlatma tarafında gün geçtikçe gelişiyoruz. Maçın hemen başında gelişen ve rakibe karşılığı kırmızı kart olması gereken pozisyonda hakemin cesur davranmaması, maçın en önemli anlarından biriydi. Uzun yolculuk ve sıcak havaya rağmen mücadele eden, kazanmak için çaba gösteren tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler