Bayram Toysal: “Kazandığımız için çok mutluyuz”

Bayram Toysal , Zonguldak Kömürspor maçı sonrası konuştu.

Bayram Toysal: “Kazandığımız için çok mutluyuz”

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bayram Toysal, Zonguldak Kömürspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Toysal şunları söyledi;

“Yoğun fikstür, tüm takımlar için zorlayıcı bir etken. 8 günde 3 maç yapmak için hem fiziksel, hem mental; her anlamda iyi hazırlanmak lazım. Maçlara hazırlanırken ekip olarak rakipleri en ince detayına kadar analiz edip, bulabildiğimiz tüm görüntüleri kullanarak en doğru şekilde oyuncuları bilgilendiriyoruz. Bu da maç genelinde işimizi kolaylaştırıyor. Hücumda ve savunmada, daha doğru bir şablonla oynamamızı sağlıyor. 

Trabzon’da soğuk havada hazırlandığımız maçı bugün burada sıcak bir havada oynadık. Maçın genelinde istekli, sürekli gol arayan ve topa sahip olan taraf bizdik. 3. bölgede final paslarında ve gol vuruşlarında biraz dikkatli olsaydık maçı daha farklı bitirebilirdik. Yine de bugün burada kazandığımız için çok mutluyuz. Bize bu sevinci yaşatan tüm oyuncularıma çok teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor