Bayraktar'dan Akyazı açıklaması

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, Akyazı’da Trabzonspor’a dev bir tesis kazandırılacağını söyleyerek, “Trabzon’u ve Trabzonspor’u sevmek Akyazı Projesi’ni hayata geçirmektir” dedi.AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, milletvekili adayları

Bayraktar'dan Akyazı açıklaması

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, Akyazı’da Trabzonspor’a dev bir tesis kazandırılacağını söyleyerek, “Trabzon’u ve Trabzonspor’u sevmek Akyazı Projesi’ni hayata geçirmektir” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, milletvekili adayları ile amatör spor kulübü yönetici ve sporcularını yemekte buluşturdu. Kentteki bir otelde düzenlenen toplantıya Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Milletvekili Asım Aykan ve Milletvekili Adayı Aydın Bıyıkoğlu ile parti yöneticileri katıldı.

Programda konuşan Erdoğan Bayraktar, koalisyon döneminde genç neslin çok ihmal edildiğini belirterek, gençliğe ve geleceğe yatırım yapmanın önemini anlattı. “Genç nesil bizim her şeyimiz, onları görmezden gelemeyiz” diyen Bayraktar, “Koalisyon döneminde memleketin önü ve gençlerin önü tıkandı” dedi.

AK Parti iktidarıyla Türkiye’nin dünyanın 10. büyük ekonomisi olacağını ifade eden Bayraktar, “Vatandaşlarımız AK Parti’yi seçimlerde nasıl şampiyon yaptıysa 12 Haziran seçimlerinde de şampiyon yapacaktır” diye konuştu.

Trabzon’un spor ve futbol kenti olduğunu kaydeden Bayraktar, sözlerini şöyle tamamladı: “Trabzon’u Türkiye’nin gözbebeği yapacağız ve hak ettiği yere taşıyacağız. Trabzon’u ve Trabzonspor’u sevmek Akyazı Projesi’ni hayata geçirmektir. Orada 600 milyon liralık dev bir spor kompleksi inşa edeceğiz. İçerisinde Trabzonspor’un 40 bin kişilik stadı ile otel, fuar alanı ile çok sayıda sportif ve sosyal tesisler olacak. Onu bunu vereceğim diyerek, olmadık vaatlerde bulunarak kimseyi kandırmayın. Önceden ne verdiniz. Daha önce şunu bunu vereceğim diyenler şuan yurt dışında kaçak durumda”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor