Bayern München Hamburg'u devirdi

Almanya 1. Bundesliga'da ikinci devrenin ilk maçında Hamburg ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Imtech Arena'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Bayern Münih 2-1'lik skorla kazandı. Bayern Münih, 37. dakikada Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski ile öne g

Bayern München Hamburg'u devirdi

Almanya 1. Bundesliga'da ikinci devrenin ilk maçında Hamburg ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Imtech Arena'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Bayern Münih 2-1'lik skorla kazandı.

Bayern Münih, 37. dakikada Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski ile öne geçti ve ilk yarıyı 1-0'lık skorla önde kapattı. Bayern, 53. dakikada Xabi Alonso'nun kendi kalesine attığı gol ile sarsıldı. Fakat, Lewandowski 8 dakika sonra Bayern Münih'i tekrar öne geçti.

Kalan dakikalarda Thomas Müller'i çıkarıp Arturo Vidal'i oyuna alan Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, oyunu takımında tutmayı başardı. Kalan dakikalarda Hamburg'a pozisyon vermedi ve maçı kazanan taraf olmayı başardı.

Bayern Münih bu sonuçla puanını 49'a yükseltti ve 1 maç fazlasıyal ikinci Dortmund ile arasındaki puan farkını 11'e çıkardı. Hamburg ise 22 puanda kaldı.

Bayern Münih, gelecek hafta Hoffenheim'ı ağırlayacak. Hamburg ise Vfb Stuttgart deplasmanına gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler