Bayburtlu golcü yıldız gibi parlıyor!

 Bucaspor altyapısında oynayan 15 yaşındaki Muhammet, istatistikleri ile şimdiden dev golcülerin bile kıskanacağı bir tablo çiziyor, Türk futbolunun yeni yıldızı olabileceğinin sinyalini veriyor.   Akademi U14 Ligi'nde 28 maçta 29 gol atan, Türkiye Finall

Bayburtlu golcü yıldız gibi parlıyor!
 Bucaspor altyapısında oynayan 15 yaşındaki Muhammet, istatistikleri ile şimdiden dev golcülerin bile kıskanacağı bir tablo çiziyor, Türk futbolunun yeni yıldızı olabileceğinin sinyalini veriyor.
 
Akademi U14 Ligi'nde 28 maçta 29 gol atan, Türkiye Finallerinde ise 4 maça çıkıp 5 gol kaydeden, halen devam eden Akademi U15 Ligi'nde ise 12 maça çıkıp 15 gole ulaşan genç oyuncu, adeta "gol makinesi" gibi işliyor.
 
Genç yaşta gol kralı
 
Altınordu, Karşıyaka, Altay ve Göztepe gibi takımların yer aldığı Ege Turnuvası'nda 29 golle gol kralı olan, Ege Bölgesi'nin şampiyonu olarak Antalya'da gerçekleşen Türkiye Finalleri'ne katılan ve Bucaspor'u burada da sırtlayan Muhammet, 5 golle yeniden gol kralı olarak dikkatleri üzerine çekmeyi bildi.
 
 
 
Oynadığı maç sayısından çok golü var
 
2008 yılında ailesinin göç ettiği Tekirdağ'da Fenerbahçe Futbol Okulu'na giden, daha sonra Fenerbahçe, Galatasaray, Bucaspor ve Kasımpaşa altyapı seçmelerini kazanan, eğitimi açısından şartları daha iyi olduğu için Bucaspor'u tercih eden Muhammet Arslantaş, oynadığı maç sayısından fazla golü olan ender futbolculardan biri durumunda.
 
Bayburt'tan yeni bir Çalhanoğlu mu?
 
Bilindiği gibi Almanya'da Leverkusen forması giyen Hakan Çalhanoğlu, Bayburt şehrinin gururu durumunda. Ancak Bayburtlular şimdilerde, ileride bir futbol yıldızıyla daha gurur duyabileceklerine inanarak heyecanlanıyorlar.
 
Kendisi de Kurtuluşspor'da futbol oynayan baba Ahmet Arslantaş, Muhammet'in küçük yaşlardan itibaren futbola olan yeteneğini gördüklerini, futbolda geleceğinin olduğunu ise çalıştığı tüm hocalarının söylediğini kaydederek ekliyor; "İnşallah Hakan Çalhanoğlu gibi Bayburt'umuzun adını dünyaya duyurur".
 
Genç yıldızın bu performansını devam ettirmesi ve şansının da açık olması durumunda, okuduğunuz haberdeki genç futbolcunun ismini ilerleyen yıllarda da sıklıkla duyacağımız aşikar.
 
Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor