Bayan Yıldırım'dan ilk ziyaret

Bu kişi, Başkan’ın eşi Gonca Yıldırım’dı. Eşini tutuklandıktan sonra ilk kez ziyaret eden Bayan Yıldırım, Metris’ten tek kelime söylemeden ayrıldı. Yıldırım’ı ziyaret edenler arasında Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Rıd

Bayan Yıldırım'dan ilk ziyaret

Bu kişi, Başkan’ın eşi Gonca Yıldırım’dı. Eşini tutuklandıktan sonra ilk kez ziyaret eden Bayan Yıldırım, Metris’ten tek kelime söylemeden ayrıldı. Yıldırım’ı ziyaret edenler arasında Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Rıdvan Dilmen ile Gaziantepspor eski Başkanı Celal Doğan da vardı. Doğan’ın, Aziz Yıldırım’a okuması için kitap getirdiği belirlendi. Bu arada Yıldırım’ın avukatı Faik Işık, müvekkilinin revirde tutulduğunu söylerken, onun, Dünya Fenerbahçeliler Günü’ne atıfta bulunup, “Bugün 19:07’de Fenerbahçeliler’le birlikte olacağım” dediğini aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor