Baturoğlu Doğan'a Sahip Çıktı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, sezon açılışında taraftarın yuhaladığı Teknik Direktör Ziya Doğan'a sahip çıktı.Trabzonspor'un 40. kuruluş yıldönümünü kutladığı sezon açılışında Ziya Doğan'ın yuhalanmasını eleştiren Baturoğlu, bunun Trabz

Baturoğlu Doğan'a Sahip Çıktı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, sezon açılışında taraftarın yuhaladığı Teknik Direktör Ziya Doğan'a sahip çıktı.

Trabzonspor'un 40. kuruluş yıldönümünü kutladığı sezon açılışında Ziya Doğan'ın yuhalanmasını eleştiren Baturoğlu, bunun Trabzonspor'a karşı yapılmış yanlış bir davranış olduğunu söyledi.

Haklı ve yerinde yapılan tepkileri anlayışla karşıladıklarını ancak Doğan'a yapılan tepkinin yer ve zamanının doğru olmadığını vurgulayan Baturoğlu, "Biz o akşam Ziya Doğan takımın başında kalmasını kutlamadık veya başka bir etkinlik düzenlemedik. Trabzonspor'un kuruluş yıldönümünü kutladık. Yapılan bu davranış Trabzonspor'a karşı yapılmıştır. Trabzonspor'un 40. kuruluş yıldönümünde yapılan bu davranış çok yanlıştır. Trabzonspor taraftarının bunu yapmaması gerekirdi. Çünkü dost kötü günde belli olur" dedi.

Trabzonspor'da görev yapan bir teknik direktörün yuhalanmasını hiç bir zaman doğru bulmadıklarının altını çizen Baturoğlu, İbrahim Yattara'yı kastederek "Yuhalanması gereken Doğan değildir. Otelul Galati maçında takımı yalnız bırakarak elenmesine neden olan kimse odur. Yattara, Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımıyla yapılan maçta da aynı hatayı yapmıştı. Ama Yattara anons edildiği zaman taraftarımız onu alkışladı. Demek ki Ziya Doğan'a karşı sergilenen bu davranış stadyuma hazır gelen bir grup tarafından yapılmıştır" diye konuştu.

Hafta sonu karşılaşacakları Sivasspor maçına kadar morallerini üst seviyede tutmaya çalışacaklarını dile getiren Baturoğlu, bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Baturoğlu, Inter toto Kupası'nda üzülen Bordo-mavili taraftarın gönlünü alabilmek için Sivasspor maçını kazanmak zorunda olduklarını vurgulayarak teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini, onların da bu bilinçle karşılaşmaya çıkacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor