Batuhan Karadeniz'den Trabzon günleri için flaş sözler! "Abdoubakar gibi vurdumduymaz bir oyuncu vardı..."

Batuhan Karadeniz, Beşiktaş - Fenerbahçe maçını yorumlarken Trabzon günlerinden çarpıcı bir örnek verdi.

Batuhan Karadeniz'den Trabzon günleri için flaş sözler! "Abdoubakar gibi vurdumduymaz bir oyuncu vardı..."

Bir dönem Trabzonspor ve 1461 Trabzon formalarını da giyen Batuhan Karadeniz, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olduğu mücadele ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunurken 1461 Trabzon günlerinden dikkat çeken bir örnek verdi.

"BAŞKAN SOYUNMA ODASINDAYKEN KONUŞTUM..."

Takımda işler yolunda gitmiyorken teknik adamın takım kaptanına futbolcularla toplantı yapmasını tavsiye edebileceğini ifade eden Batuhan Karadeniz, "Takım arkadaşlarınla konuşursun, arkadaşlar takımda sıkıntısı olan, parasını alamayan, ailesiyle problemi olan herhangi bir arkadaş var mı diye sorarsın. Takımın büyüklerinden birisi kalkar ve söz alır, der ki şunlar olsa daha iyi olur. Sonra takım kaptanı döner Aboubakar gibi rahat davranan insana, Aboubakar sen utanmıyor musun, hepimizin çoluğu çocuğu var der. Ben bu konuşmayı daha önce yaptım. Bağlayın Celil Hekimoğlu Başkanı, konuşsun. Hem de Trabzon'da başkan soyunma odasındayken konuştum" ifadelerini kullandı.

"KİMSE KUSURA BAKMASIN"

1461 Trabzon'da oynadığı dönemde Aboubakar gibi vurdumduymaz bir oyuncu olduğunu öne süren Batuhan Karadeniz, "Bütün takıma sordum, sonra döndüm dedim ki kardeşim sen hiç utanmıyor musun? Bu tesis binasının içinde 40 kişi çalışıyor. Herkes bir aile olsa 80, çoluğu çocuğu olanla 130, futbolcular da var, eder sana 130 kişi. Sen bu takımın ekmek parasını eve götürmeye ihanet etmekten utanmıyor musun diye sorarım. Bakın kötü oynamak problem değildir. Sakatım, saç ektirdim diyerek sahaya çıkmamak hainliktir. Kimse kusura bakmasın" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler