Batuhan Karadeniz için flaş Süper Lig iddiası

Hekimoğlu Trabzon'da yeniden doğan Batuhan Karadeniz için Gaziantep FK'nın devreye gireceği iddia edildi.

Batuhan Karadeniz için flaş Süper Lig iddiası

Hekimoğlu Trabzon'da müthiş bir sezon geçirerek 37 maçta 28 gol atan Batuhan Karadeniz için flaş bir iddia gündeme geldi.

Önümüzdeki sezon için takımın başına Erol Bulut'u getiren Gaziantep FK'nın Hekimoğlu Trabzon'da forma giyen Batuhan Karadeniz'i radarına aldığı ve 30 yaşındaki oyuncuyla görüşmelere başlayacağı öne sürüldü.

Trabzon ekibindeki sözleşmesi 2022 yılında sona erecek olan Batuhan Karadeniz, bu sezon 37 karşılaşmada 28 gol atarak güzel bir istatistik yakaladı. Tecrübeli golcü, 8 de asist yaparak takımının hücumdaki silahı oldu.

Bu sezon ligi ikinci sırada tamamlayan Hekimoğlu Trabzon, bir üst lige çıkmak için yarı finalde kozlarını Kocaelispor'la paylaşıyor. Kocaelispor'un sahasındaki ilk maç 0-0'lık beraberlikle sonuçlanmıştı. Rövanş maçı ise 24 Mayıs'ta saat 16.00'da başlayacak.

Asistanaliz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler