Batuhan hangi takıma gidiyor?

Trabzonspor'dan Elazığspor'a kiralanan ve Elazığspor'un küme düşmesinin ardından kendisine takım aramaya başlayan Batuhan Karadeniz'in Sivassapor ile görüştüğü öğrenildi.Trabzonlu oyuncu Batuhan Karadeniz, dün akşam Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile b

Batuhan hangi takıma gidiyor?

Trabzonspor'dan Elazığspor'a kiralanan ve Elazığspor'un küme düşmesinin ardından kendisine takım aramaya başlayan Batuhan Karadeniz'in Sivassapor ile görüştüğü öğrenildi.

Trabzonlu oyuncu Batuhan Karadeniz, dün akşam Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte yemek yedi. İkilinin bu buluşması transfer görüşmesi olarak yorumlandı. 

Trabzonspor'la sözleşmesi 2016'da sona erecek olan ve özellikle sezonun son haftalarında ortaya koyduğu performansla yeniden geri gönüş sinyali veren Batuhan’ın Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile transferi ile ilgili konuştuğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler