Batalla sürprizi

Çin Ligini Sallıyor   Çaykur Rizespor’un gündemindeki Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Martin Batalla, Çin 1.Lig ekiplerinden Beijing Guoan’da çok mutlu olmasa da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Bursaspor’dan olaylı bir şekilde

Batalla sürprizi
Çin Ligini Sallıyor
 
Çaykur Rizespor’un gündemindeki Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Martin Batalla, Çin 1.Lig ekiplerinden Beijing Guoan’da çok mutlu olmasa da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Bursaspor’dan olaylı bir şekilde ayrılan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Çin Liginde toplam 39 maçta forma giydi. Bu maçlarda 13 gol atıp 11 asist yapan Pablo Batalla’yı Bursaspor’dan eski hocası Hikmet Karaman, Çaykur Rizespor’a aldırmak için kolları sıvadı.
 
Karaman Çok İstiyor
 
Yeşil-Mavili takımın tecrübeli teknik patronu Hikmet Karaman, eski oyuncusunu çok istiyor. Yönetime bu konuda rapor veren Karaman’ın tüm şartların zorlanmasını talep etti. 31 Aralık 2016’da Çin takımı Beijing Guoan ile sözleşmesi sona erecek olan Batalla’nın bonservis ücretinin 3,5 Milyon Euro olduğu ancak daha uygun bir bedelle Arjantinli oyuncunun alınabileceği öğrenildi. Yeşil-Mavili yönetimin de Batalla konusunda araştırma yapmaya başladığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor