"Baston" Fener'i korkuttu!

Trabzonspor'un büyük umutlarla renklerine bağladığı Paraguaylı forvet Oscar Cardozo, Pazar günü oynanacak olan derbiye kilitlenmiş durumda.Rostov ile oynanan rövanş maçında sakatlanan tecrübeli golcü uzun süredir takımdan ayrı olarak çalışıyordu. Dün antr

"Baston" Fener'i korkuttu!

Trabzonspor'un büyük umutlarla renklerine bağladığı Paraguaylı forvet Oscar Cardozo, Pazar günü oynanacak olan derbiye kilitlenmiş durumda.

Rostov ile oynanan rövanş maçında sakatlanan tecrübeli golcü uzun süredir takımdan ayrı olarak çalışıyordu. Dün antrenman temposunu yükselten Cardozo'nun Fenerbahçe maçında büyük olasılıkla sahada olacağı öğrenildi. Fenerbahçe maçında oynayabilmek için kendisine çok iyi bakan ve antrenmanlarını aksatmayan Cardozo oynaması halinde Fener'i boş geçmek istemiyor. Bordo mavili taraftarlar da Cardozo'nun sahada olmasını dört gözle bekliyor. "Büyük Baston" lakabı takılan Cardozo , Benfica'da oynadığı dönem Fenerbahçe'ye gol atmıştı. Paraguaylı şimdi de Bordo mavili formayla Fener'i devirmek istiyor.

Öte yandan Fenerbahçe'de yapılan antrenmanlarda da Cardozo'nun oynaması halinde oluşacak tehlikeye kaşı önlem almaya çalıştığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor