Başrolde Cardozo

Süper Lig’de geride kalan 8 haftada kendisinden beklenen çıkışı gösteremeyen Trabzonspor’da, gergin bir bekleyiş başladı. UEFA Avrupa Ligi’nde Lokeren ile deplasmanda oynanacak olan karşılaşma ve ardından Torku Konyaspor maçı Bordo-Mavililer’in kaderini b

Başrolde Cardozo

Süper Lig’de geride kalan 8 haftada kendisinden beklenen çıkışı gösteremeyen Trabzonspor’da, gergin bir bekleyiş başladı. UEFA Avrupa Ligi’nde Lokeren ile deplasmanda oynanacak olan karşılaşma ve ardından Torku Konyaspor maçı Bordo-Mavililer’in kaderini belirleyecek. Ve bu kader haftasında başrolde Oscar Cardozo olacak. Lokeren ve Konyaspor maçları için farklı stratejiler geliştiren teknik direktör Vahid Halilhodzic, yeni bir yol haritası çizdi. Akhisar ile 1-1 berabere biten maçta 72. dakikada Cardozo’yu oyundan çıkararak eleştiri oklarının hedefinde olan Bosnalı çalıştırıcı, bu kez riske girmeyecek. Bütün gol planları yıldız futbolcu üzerinden şekil alacak.

Geçen sezonun gerisinde

Oscar Cardozo, geride kalan sezonun ilk 8 haftasında Benfica formasıyla başarılı bir dönem geçirdi. Ligin ilk 2 haftasında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Cardozo, kalan 6 maçta harikalar yarattı. 31 yaşındaki futbolcu, boy gösterdiği 6 mücadelede rakip fileleri 4 kez havalandırdı, 1 kez de gelen golün hazırlayıcısı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor