Basketçiler Selçuk sınavında

Trabzonspor basketbol takımı Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Selçuk Üniversitesini konuk ediyor. Grupta lider durumda bulunan Trabzonspor basketbol takımı Selçuk Üniversitesini de mağlup ederek zirvede ki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Selç

Basketçiler Selçuk sınavında

Trabzonspor basketbol takımı Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Selçuk Üniversitesini konuk ediyor.

Grupta lider durumda bulunan Trabzonspor basketbol takımı Selçuk Üniversitesini de mağlup ederek zirvede ki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Selçuk Üniversitesi maçı öncesi temsilcimizde cezalı oyuncu bulunmazken soğuk algınlığı geçiren ve 3 gün çalışmalara çıkamayan Caner, Fırat, Melih ve Hadi'nin düzeldiği ve bu maçta forma giyebilecekleri açıklandı.

Bordo Mavililerde sakatlığı süren kaptan Umut Tınay ile dünkü çalışmada sağ kaşına aldığı darbe nedeniyle kaşı açılan ve kaşına dikiş atılan Ramazan'ın durumu ise yarın belli olacak

ESKİCİDEN TARAFTARA ÇAĞRI
Trabzonspor Basketbol takımı sorumlusu Ceyhun Eskici taraftardan yarın oynanacak olan karşılaşmada kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. Eskici taraftarın sahadaki sporcular için en büyük itici güç olduğunu ifade ederek” Yarın saat 16 da ligin güçlü ekiplerinden Selçuk Üniversitesi ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçta taraftara ihtiyacımız olacak.Onlardan 19 mayıs spor salonu tribünlerini tıklım tıklım doldurmalarını bekliyoruz. Bu maç için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Selçuk Üniversitesini mağlup ederek taraftarlarımıza armağan edeceğiz. Gaibiyeti birlikte kutlayacağız “dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor