Basketbolda kritik zirve

Geçtiğimiz sezonu EuroChallenge’ta final, Play-Off’ta ise yarı final ile kapatan Trabzonspor basket takımı yeni sezon planlamasına başlıyor. Önümüzdeki günlerde şubenin ana sponsoru olan Medikal Park’ın kurmaylarıyla kulüp yönetiminin bir araya geleceği v

Basketbolda kritik zirve

Geçtiğimiz sezonu EuroChallenge’ta final, Play-Off’ta ise yarı final ile kapatan Trabzonspor basket takımı yeni sezon planlamasına başlıyor. Önümüzdeki günlerde şubenin ana sponsoru olan Medikal Park’ın kurmaylarıyla kulüp yönetiminin bir araya geleceği ve hem bütçe hem de hedefler üzerinde ilk görüşmesini yapacağı öğrenildi. Hatırlanacağı gibi kısa bir süre önce Başkan Abiş Hopikoğlu, “Artık hedef küçültmemiz söz konusu değil. Sponsorumuz da bizim gibi düşünüyor.

Bu sezondan büyük dersler çıkarttık ve ciddi bir deneyim kazandık. Gelecek sezon inşallah taraftarlarımıza daha da iyi bir heyecan yaşatacağız” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor