Basketbolculara Özak desteği

Spordan sorumlu Devlet bakanı Faruk Özak geçtiğimiz hafta sonu Final Gençlikle oynadığı maçını izlediği Trabzonspor basketbol takımına destek sözü verdi. Bakan Özak karşılaşma sonrası basketbol takımı yöneticileri ile bir araya gelirken Trabzonspor Basket

Basketbolculara Özak desteği

Spordan sorumlu Devlet bakanı Faruk Özak geçtiğimiz hafta sonu Final Gençlikle oynadığı maçını izlediği Trabzonspor basketbol takımına destek sözü verdi.

Bakan Özak karşılaşma sonrası basketbol takımı yöneticileri ile bir araya gelirken Trabzonspor Basketbol takımının Trabzon'a yeni bir heyecan getirdiğini söyledi.
Karşılaşmayı Trabzonspor basketbol takımı asbaşkanı Celil Hekimoğlu, basın sözcüsü Zeyyat Kafkas ve yönetici Ahmet Sarı ile birlikte izleyen Bakan Özak basketbol takımına destek sözü verdi.

Öte yandan Trabzonspor basketbol takımı cumartesi günü 19 Mayıs Spor salonunda konuk edeceği Hacettepe üniversitesi maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler