Basketbol başkanı Hopikoğlu kurayı değerlendirdi

Trabzonspor MP kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu Euro Cup kura çekimini haber61 net e değerlendirdi.Hopikoğlu Barcelonada yapılan kura çekiminde şanslı bir kura çektiklerini belirkterek "Gurubumuzdakı takımlar içinde en güçlü olanı Banvit, geri kalan diğer üç

Basketbol başkanı Hopikoğlu kurayı değerlendirdi

Trabzonspor MP kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu Euro Cup kura çekimini haber61 net e değerlendirdi.

Hopikoğlu Barcelonada yapılan kura çekiminde şanslı bir kura çektiklerini belirkterek "Gurubumuzdakı takımlar içinde en güçlü olanı Banvit, geri kalan diğer üç takım bize daha uygun. Hocamız gereken izlemeleri de yapacak. Bu guruptan çıkacağımızı umuyorum. Bizde güçlü bir ekibiz. Ayrıca ulaşım açısındanda bu kura iyi oldu. Çünkü geçtiğimiz sezon ulaşım konusunda çok sıkıntı yaşadık. Deplasmana gittiğimiz ülkelere direkt uçak yoktu, aktarmalar uzun süre beklemeler nedeniyle yorgun oluyordu sporcular.

Şimdi gurumbumuzda yer alan takımlardan Selanik’e direkt uçak var, Karadağa direkt uçak var. Bu açıdında iyi oldu. Biliyorsunuz 2 takım üst guruba çıkacak iki takım ise elenecek. Ardından Euro Challange’den gelecek sekiz takım da buraya katılacak. İyi bir mücadele olacak" dedi.

TRANSFER DEVAM EDİYOR

Başkan Hopikoğlu Trabzonspor MP'de transferin sürdüğünü belirterek "Bu sezon Avrupa kupasında da ligde de iddialı bir ekip olacağız. Bu nedenle transfer devam ediyor. Yaptığımız transferlerden sonra birde 3 numara pozisyonuna çok kaliteli bir isim daha alacağız. Bu konuda ünlü oyuncularla temastayız. Bu transferide kıısa süre içinde bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor