Basket takımın hedefi galibiyet

Basketçiler ilk yarının son maçında Dalaman Pamukkale Üniversitesini evinde konuk ediyor. Trabzonspor Basketbol takımı ligin ilk yarısının son maçında kendi saha ve seyircisi önünde Dalaman Pamukkale Üniversitesi basketbol takımını konuk ediyor. Ligde ave

Basket takımın hedefi galibiyet

Basketçiler ilk yarının son maçında Dalaman Pamukkale Üniversitesini evinde konuk ediyor.


Trabzonspor Basketbol takımı ligin ilk yarısının son maçında kendi saha ve seyircisi önünde Dalaman Pamukkale Üniversitesi basketbol takımını konuk ediyor. Ligde averajla ikinci sırada bulunan Bordo Mavililer, yarın saat 16.00 da 19 Mayıs Salonunda oynanacak olan karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Temsilcimizde Pamukkale Üniversitesi maçı öncesi cezalı Engin ile sakat olan İsmail takımlarındaki yerine alamayacak.

ONUR İDDALI KONUŞTU
Trabzonspor basketbol takımı sorumlusu Nezihi Onur Işık spor ve Edirnespor galibiyetleri ile bir çıkış yakaladıklarını söyledi. Onur ligde averajla ikinci sırada olduklarını ifade ederek” Ligin ilk yarısının son maçında Pamukkale üniversitesi ile evimizde oynayacağız.Rakibimizde ligin güçlü ekiplerinden ancak bizimde puan kaybetmeye tahammülümüz yok .Bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılacağız “dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor