Başkan'dan Mandıralı'ya mesaj!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun takımın başına geldiği günden itibaren gerek taraftarın gerekse futbolcuların sevgisini kazanan Hami Mandıralı’ya, "Takımını kur, şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız" dediği öğrenildi.Bunun için harekete geçen Hami M

Başkan'dan Mandıralı'ya mesaj!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun takımın başına geldiği günden itibaren gerek taraftarın gerekse futbolcuların sevgisini kazanan Hami Mandıralı’ya, "Takımını kur, şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız" dediği öğrenildi.

Bunun için harekete geçen Hami Mandıralı’nın da, "Forma için her şeyini verecek, bu takımı benimseyecek aç oyuncular istiyorum" diyerek yönetime transfer raporunu sunduğu öğrenildi.

Ancak yönetimin teknik adam konusunda henüz net bir karara varmadığı ve bu konunun birkaç gün içerisinde netlik kazanacağı da belirtildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor