Başkandan futbolculara moral

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Sağlık ve Futbol Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Genel Sayman Mahmut Aksu, Genel Koordinatör Kenan Sönmez ve Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Levent Erkuloğlu bugün oyuncularla birlikte

Başkandan futbolculara moral

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Sağlık ve Futbol Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Genel Sayman Mahmut Aksu, Genel Koordinatör Kenan Sönmez ve Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Levent Erkuloğlu bugün oyuncularla birlikte öğle yemeği yiyerek kendilerine Eskişehirspor maçı öncesi moral verdiler.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yenen yemek sonrası Başkan Sadri Şener kısa bir konuşma yaparak, hafta sonu ve ligin geri kalan bölümü için oyuncularımıza başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler