Başkan yardımcısı istifa etti

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, dün gerçekleştirilen toplantıda istifasını yönetim kuruluna sunduğunu belirtti. Yönetim kurulu olarak göreve geldiklerinde yaptıkları toplantıda hiç kimseyi zan altında bırakacak veya camia olarak birlik beraberliğe zara

Başkan yardımcısı istifa etti
Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, dün gerçekleştirilen toplantıda istifasını yönetim kuruluna sunduğunu belirtti.

Yönetim kurulu olarak göreve geldiklerinde yaptıkları toplantıda hiç kimseyi zan altında bırakacak veya camia olarak birlik beraberliğe zarar verecek açıklamalar yapılmaması yönünde karar aldıklarını ifade eden Yılmaz, kısa süre sonra yönetim kurulu üyelerinin bilgisi dışında söz konusu kararın hiçe sayıldığını kaydetti.

Takımı zorlu maçlara motive etmeye ve özgüven kazandırmaya çabalarken, futbolcular aleyhine yapılan açıklamalara sessiz kalmasının mümkün olmadığını belirten Yılmaz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Akçaabat Sebatsporlu olmak bile ayrıcalıktı, hele hele yöneticisi olmak başlı başına itibar sebebiydi. Bu kulübü bu duruma düşürenler, gelin görün eserinizi, belki içiniz sızlar.

Akçaabat Sebatsporlu kardeşlerimden, dostlarımdan özür dileyerek görev yapmamın imkansız hale geldiği canım kulübümün yöneticilik görevinden istifa ediyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor