Başkan Yardımcısı Ali Uzunay konuştu

Trabzonspor’da dün attığı mesaj ile tartışmaların odak noktasını oluşturan Başkan Yardımcısı Ali Uzunay Haber 61.Net Spor Servisine açıklamalarda bulundu.Başkan Yardımcısı Ali Uzunay yaptığı açıklamada "bizler yöneticiyiz ama bizlerde insanız. Dün akşam k

Başkan Yardımcısı Ali Uzunay konuştu

Trabzonspor’da dün attığı mesaj ile tartışmaların odak noktasını oluşturan Başkan Yardımcısı Ali Uzunay Haber 61.Net Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

Başkan Yardımcısı Ali Uzunay yaptığı açıklamada "bizler yöneticiyiz ama bizlerde insanız. Dün akşam kendimden çok Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na üzüldüm. Başkan yaklaşık 1 aydır sıkıntılı bir süreç geçirdi ve çocuğu oldu ve ilk kez başkanın bu denli yüzünün güldüğünü gördüm. Bizde yönetim olarak futbolcularımızın alacağı galibiyetle başkana çifte mutluluk yaşatmak istiyorduk. Trabzonspor dün 12 puanlık bir maça çıktı ve bizde futbolcularımızdan bu maçı kazanmalarını ve atacakları golleri de başkanın yeni doğan kızına armağan edeceklerini beklerken ortaya böyle bir skor çıktı." dedi.

Trabzonspor’un futbolcularının bu maçın önemini bildikleri halde böyle futbol oynamalarına hayret ettiklerini belirten Uzunay, "moralim o kadar bozuldu ki sinirlerim bozuldu ve 4 saat müşade altında kaldım. Kalbim sıkıştı" ifadelerini kullandı.

Dün yazdığı mesaja da açıklık getiren Uzunay, "skora çok sinirlendim. Ben Trabzonspor taraftarı gibi davrandım. Sakin kafayla düşündüğümde o mesajı yazmadım" dedi.

Yönetim olarak önümüzde ki günlerde bir araya geleceklerini belirten Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, yaşanan bu gelişmelerin ve oynanan kötü futbolun nedenlerini araştıracaklarını belirtti.

Trabzonspor yöneticisi Ali Uzunay, sosyal medya hesabından, ‘Bu seyirci, bu yönetim, bu başkan bunu hak etmedi. Sezonun en önemli maçında sahada ruh denen birşey yoktu. Yazıklar olsun size..” ifadelerine yer vermişti.

Haber61.Net Spor Servisi /Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor