Başkan Tarafsız Bölge'de

Şike yaptığı ulusal ve uluslararası makamlarca onaylanan Aziz Yıldırım'dan sonra şimdi de Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, televizyona çıkacak.Aziz Yıldırım'ın Tarafsız Bölge programına katılmasından sonra gözler Trabzon kulübüne çevrilmi

Başkan Tarafsız Bölge'de

Şike yaptığı ulusal ve uluslararası makamlarca onaylanan Aziz Yıldırım'dan sonra şimdi de Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, televizyona çıkacak.

Aziz Yıldırım'ın Tarafsız Bölge programına katılmasından sonra gözler Trabzon kulübüne çevrilmişti. Beklenen gelişme bugün ortaya çıktı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Tarafsız Bölge programına konuk olacak.

Hacıosmanoğlu'nun katılacağı program 17 Şubat Pazartesi günü Trabzon'da yapılacak. Başkan Hacıosmanoğlu'nun programa özel olarak hazırlandığı ve önemli bilgileri kamuoyu ile paylaşacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler