Başkan Şener: Benfica'yı biz eleriz!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, çok iyi bir takım olduklarını belirterek, "Benfica'yı eleyecek güçteyiz" dedi.2011 Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları'nın açılış töreni için Trabzon'a gelen başkan Sadri Şener, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Şenol

Başkan Şener: Benfica'yı biz eleriz!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, çok iyi bir takım olduklarını belirterek, "Benfica'yı eleyecek güçteyiz" dedi.

2011 Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları'nın açılış töreni için Trabzon'a gelen başkan Sadri Şener, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Şenol Güneş ile de bir araya geldi. Transferi kapattıklarını belirten başkan Sadri Şener, "Savunmaya Celustka takviyesini gerçekleştirdik.

Glowacki de iyileşince o bölgede eksiğimiz kalmadı. Genel olarak da çok iyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. Benfica ile deplasmanda oynayacağımız ilk maçta da kendimize yakışır bir skor elde edeceğiz. Benfica'yı eleyecek gücümüz var" diye konuştu.

FORVETTE SIKI REKABET
Bu arada teknik direktör Şenol Güneş, Benfica maçı öncesi hücum hattında oynatacağı isimleri belirlemekte zorlanıyor. Burak Yılmaz, Halil Altıntop, Henrique, Alanzinho ve Adrian arasında yaşanan rekabette Adrian ve Burak formaya en yakın isimler olurken, Şenol Güneş diğer üç isim arasında tercih yapacak. Güneş'in Benfica karşısında orta sahayı kalabalık tutup sahaya tek forvet ile çıkması da bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor