Başkan Şener Baskete el koydu

Son zamanlarda geleceği ile ilgili çeşitli spekülasyonlar yapılan Trabzonspor Basketbol Takımı’na Başkan Şener el koydu.2011 Avrupa Gençlik Oyunları açılış töreni için Trabzon’a gelen Başkan Sadri Şener  Trabzon’da kaldığı süre içerisinde Trabzonspor Bask

Başkan Şener Baskete el koydu

Son zamanlarda geleceği ile ilgili çeşitli spekülasyonlar yapılan Trabzonspor Basketbol Takımı’na Başkan Şener el koydu.

2011 Avrupa Gençlik Oyunları açılış töreni için Trabzon’a gelen Başkan Sadri Şener  Trabzon’da kaldığı süre içerisinde Trabzonspor Basketbol Takımı’nın geleceği ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunarak “Devam” kararı aldı.

Başkan Şener yaptığı bir dizi görüşme sonrasında Mehmet Alp Başkanlığında ve Trabzon kanadında da Levent Erkuloğlu, Yalçın Orhan, Ozan Şener isimlerinin bulunduğu bir yönetim kurulu kurulması yönünde talimat verirken, bu yönetimin çalışmalara bir an önce başlamasını istedi.

3 AY SONRA SİZİNLEYİM:

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre, Başkan Şener Trabzonspor Basketbol Takımı’nın yönetim kurulunu oluşturmaları yönünde görüştüğü isimlere “Sizler yönetiminizi kurun çalışmalarınıza başlayın. Türk Futbolu’nun içinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemde belki sizlere tam performans yardımcı olamam , ama 2-3 aylık bir süre sonunda Basketbol Takımı ve sizlere daha fazla destek vereceğimden emin olun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor