Başkan hedefi belirledi

Orduspor transfer çalışmalarında hedeflerinin Süper Lig tecrübesi olan yabancılar olacağı öğrenildi. Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, yabancı transferi için Türkiye'de oynayan, futbolunu bilen oyuncu ağırlıklı olacağını diler getirirken yaptığı açıklamada

Başkan hedefi belirledi

Orduspor transfer çalışmalarında hedeflerinin Süper Lig tecrübesi olan yabancılar olacağı öğrenildi. Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, yabancı transferi için Türkiye'de oynayan, futbolunu bilen oyuncu ağırlıklı olacağını diler getirirken yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi’Önce Türkiye'de oynayan yabancılara el atacağız. Bunların başında defansta Beşiktaş'ta oynayan Sivok var. Beşiktaş yönetimiyle görüştük. Onlar bize kapıyı açtılar. Hücum adamı olarak da Galatasaray'ın gözden çıkardığı Stancu alacağımız oyuncuları başında geliyor. Bu hafta Milli maçı izlemeye gidip, bazı oyuncularla da temas kuracağım. Daha sonra hafta sonunda Metin hocamızla birlikte geniş kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Orduspor'un şu andaki kadrosunu masaya yatırıp, pirincin taşlarını ayıklar gibi titiz olacağız. Ondan sonra boş yere transfer yapmayacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor