Başkan Hacıosmanoğlu'ndan transfer mesajı

İbrahim Hacıosmanoğlu, “İyi futbol oynamak tabii ki güzel, keyif verici bir durum. Ancak Trabzonspor olarak bizim sadece iyi futbol oynama gibi bir durumla sezonu tamamlama şansımız yok. Zaman zaman kötü futbolla bile kazanma refleksi gösteren bir takım o

Başkan Hacıosmanoğlu'ndan transfer mesajı

İbrahim Hacıosmanoğlu, “İyi futbol oynamak tabii ki güzel, keyif verici bir durum. Ancak Trabzonspor olarak bizim sadece iyi futbol oynama gibi bir durumla sezonu tamamlama şansımız yok. Zaman zaman kötü futbolla bile kazanma refleksi gösteren bir takım olmalıyız. Gelecek haftalarda iyi futbolumuzu sonuçlarla da süsleyeceğimize dair sinyaller alıyoruz, umarım tabelaya da yansır” ifadelerini kullandı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bu sezon ligde istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten başkan, “Kalan tüm maçlarımızı kazansak bile sportif olarak Trabzonspor sevdalıları için tatmin edici bir yerde olmayacağız. Ancak en iyi noktada tamamlayıp ardından  da en kötü olasılıkla bir Avrupa bileti almak bizler için teselli olacaktır. Bu sezonun kalan bölümü bizim için bir anlamda eksiklerimizi görme adına belirleyici olacak. Zaten ara transfer dönemi bitti diye temasları, çalışmaları bırakmış değiliz. Çalışmalarımız sürüyor, sürecek” dedi.

TFF'DEN ADİL BİR KARAR BEKLİYORUZ

İbrahim Hacıosmanoğlu, yarıda kalan Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak ‘tekrar oynatılması’ yönündeki görüşünü de yineledi: Federasyondan beklentimiz olan ‘tekrar’ konusunun takipçisi olacağız. Umutsuz değiliz, adil bir karar bekliyoruz. Cezanın fazlalığında ve standart dışı olması noktasında kamuoyu da bizimle aynı fikirde. Buna futbolu yönetenlerin de saygı duyup hassasiyet göstermesi lazım.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor