"Başkaları gibi boş vaatlerde bulunmadık"

Trabzon AK Parti Milletvekili adayı Muhammet Balta “Başkaları gibi millete boş vaatlerde bulunmadık, bulunmayacağız” dedi. AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve Bakan Yardımcısı Muhammet Balta seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor. Sürmene i

"Başkaları gibi boş vaatlerde bulunmadık"

Trabzon AK Parti Milletvekili adayı Muhammet Balta “Başkaları gibi millete boş vaatlerde bulunmadık, bulunmayacağız” dedi. 

AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve Bakan Yardımcısı Muhammet Balta seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor. Sürmene ilçesinde seçim gezilerini sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, esnafları da ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Balta “Vatandaşlarımızın yanında olmak bizlere huzur ve refah veriyor. Onların taleplerini dinliyor, çözüme kavuşturuyoruz. Biz bulunduğumuz görevlerde halkımızın hizmetkarı olarak bulunduk ve gece gündüz demeden çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecek. Sürmeneli hemşerilerimize yorulmadan yılmadan hizmet edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde ekip ruhuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerin ilgisi ve desteği bizleri motive ediyor, teşekkür ediyorum. Trabzon’daki hedefimiz olan 6-0’a hep birlikte bu hedefe ulaşacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor