Başbakan'ın Takımı Değiliz

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kadir Özcan, herkesin kendilerini ''Başbakanın takımı'' olarak gördüğünü, ama Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın takıma katkısı olmadığını söyledi.Kasımpaşa Teknik Direktörü Özcan, yapt

Başbakan'ın Takımı Değiliz

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kadir Özcan, herkesin kendilerini ''Başbakanın takımı'' olarak gördüğünü, ama Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın takıma katkısı olmadığını söyledi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Özcan, yaptığı açıklamada, Kasımpaşa'nın ''Başbakanın takımı'' diye görüldüğünü belirterek, ''Bize gittiğimiz her yerde 'Başbakanın takımı' diyorlar. Sanki Başbakanımız bize katkı sağlıyor'' dedi.

Geçen sezon Süper Lig'e çıkarken de kendilerine aynı şeyin söylendiğini vurgulayan Özcan, şöyle devam etti:

 ''Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Kasımpaşalı, onunla gurur duyuyoruz, ama Kasımpaşa takımı ayrıdır. Başbakanımızın bize hiçbir şekilde katkısı yok. Bize sanki Başbakanımızdan katkı geliyor gibi 'Başbakanın takımısınız' diyorlar. Tamam başbakanımız Kasımpaşalı ve futbolu seviyor olabilir, ama bizim kimseyle bir şeyimiz yok.''

''HAKEMLER BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMALI''
Kayserispor'a 2-0 yenildikleri maçta hakemlerin takdir haklarını rakiplerinden yana kullandığını iddia eden Kadir Özcan, hakemlerden daha dikkatli olmalarını istedi. Hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmediğini belirten Özcan, ''Biz ligin yeni takımıyız, ama hakemlerin tüm takdir haklarını diğer takımlardan yana kullanılması yanlış. Bu konuda bir art niyet olmadığını düşünüyorum, ama hakemlerin biraz daha dikkatli olması lazım'' diye konuştu.

''BU TAKIM OTURACAK''
Kadir Özcan, ligde ilk 3 maçta henüz galibiyet alamamalarına rağmen futbolcuların oyunundan memnun olduğunu söyledi. Kasımpaşa'nın ligin diğer takımlarından aşağı kalır bir yanının olmadığını ifade eden Özcan, şöyle devam etti: ''Beşiktaş ve Kayserispor maçlarını son dakikalarda yitirdik. Kayserispor karşısında özellikle ikinci yarı çok daha iyi oynadık, ama şanssızdık. Oyundan bir sıkıntımız yok, sadece gol atamıyoruz. Ligin yeni takımıyız, lige alışmak kolay değil. Bu takım oturacak ve ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız.''

Kadir Özcan, antrenman yapacak sahalarının olmadığından da şikayetçi olarak, ''Şu anda antrenman yapacak sahamız yok. Kendi sahamızın suni çim olmasından dolayı her gün başka bir yerde çalışıyoruz. Ayrıca kendi sahamızda da oynayamıyoruz. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda değil de kendi sahamızda oynayabilsek, sonuçlar farklı olabilirdi, ancak her şeye rağmen biz bu lige ağırlığımızı koyacağız'' diye sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor