Başbakan'a adaletsizliği sordunuz mu?

Trabzonspor Divan Genel Kurul'unda söz alan Trabzonspor eski yöneticisi Yusuf Ziya Yılmaz, yönetime eleştirilerde bulundu.Trabzonspor'da dengelerin kurulamadığını vurgulayan Yılmaz şöyle konuştu;"Personel yapısında ciddi ancak anlaşılamayan bir yapılanmay

Başbakan'a adaletsizliği sordunuz mu?

Trabzonspor Divan Genel Kurul'unda söz alan Trabzonspor eski yöneticisi Yusuf Ziya Yılmaz, yönetime eleştirilerde bulundu.

Trabzonspor'da dengelerin kurulamadığını vurgulayan Yılmaz şöyle konuştu;

"Personel yapısında ciddi ancak anlaşılamayan bir yapılanmaya gidilmiştir. Trabzonspor keyfiyetle yönetilecek bir kurum değildir. Kulüpten ayrılan personelin tazminat hakları yaklaşık 5 milyon TL civarındadır. Elbette Kulübü yönetenler kimlerle çalışmak isteyeceklerine kendileri karar verecekler ancak bu böyle yapılmamalıdır. Mustafa Akçay, Fatih Tekke ve yöneticilerin hepsi mi kötüdür. Trabzonspor'un işi yeni düşmanlar yaratmak mıdır. Sayın Başbakan Trabzonspor'u bu ülkenin bir değeri olarak kabul etmiş ve yardımları olmuştur. O zaman Başbakan'a bu adaletsizlik konusunda ne düşünüyorsunuz diye soruldu mu? Söylenecek çok şey var ama bir türlü dengeyi kuramıyoruz. Ya yöneticiler kusurlu düşman ya da padişah kusursuz. Trabzonspor bu borç yükünden kurtulabiliecek bir tarihe sahiptir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler