Başbakan Trabzon temsilcisi aradı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Spor Toto 2. Lig kırmızı gurubunda temsilcimiz Düzyurtspor dün gece Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için bölgeye gitmeye çalışırken kentte yaşanan Kobani eylemleri nedeni ile şehre giremedi. Diyarbakır’

Başbakan Trabzon temsilcisi aradı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Spor Toto 2. Lig kırmızı gurubunda temsilcimiz Düzyurtspor dün gece Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için bölgeye gitmeye çalışırken kentte yaşanan Kobani eylemleri nedeni ile şehre giremedi. Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde kalan Turuncu Yeşiller iki çatışma arasında saatlerce bekledi.

27 kişilik kafile saatlerce burada beklemeye koyulurken can güvenlikleri risk altındaydı. Haber61 anbean bu durumu okurlarına aktarırken bir detay daha ortaya çıktı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzon temsilcisin sıkıştığını öğrenince olaya müdahale ettiği öğrenildi. Kulüp başkanı Erdoğan Genç yaptığı açıklamada son ana kadar devlet yanımızdaydı söyledi.

Genç, “ Başbakanımız, Diyarbakır valisi ve Diyarbakırlı Tarım bakanını arayarak bize yardım etmeleri gerektiğini söyledi. O  dakikadan itibaren Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat Polisleri kafilemizi alarak Elazığ’a kadar eşlik etti.”dedi. Trabzon temsilcisinin Trabzon gelmek için yola çıktığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor