Başbakan kimi kabul etti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi'nde, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile eski milli futbolcu, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ile bir görüşme yaptı. Görüşmenin her iki teknik adamın talebi doğrultusunda gerçekleş

Başbakan kimi kabul etti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi'nde, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile eski milli futbolcu, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ile bir görüşme yaptı. Görüşmenin her iki teknik adamın talebi doğrultusunda gerçekleştiği öğrenildi.
Fenerbahçe'nin UEFA'nın talebi doğrultusunda Şampiyonlar Ligi'ne katılması men edilmesi henüz sıcaklığı korurken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 
Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü ile bir dönem aynı takımda teknik direktörlük de yapmış olan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'le İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde görüştü. 

Şile-İstanbul Bölünmüş Otoyolu açılış törenine katıldıktan sonra iftara kadar Üsküdar Kısıklı'daki evinde dinlenmesi beklenen Başbakan Erdoğan'ın konvoyu rotasını değiştirerek Haliç Konge Merkezi'ne gitti. Burada Başbakan'ın araçlarının olduğu yerdeki Audi marka bir otomobil dikkat çekerken, bu araç korumalar tarafından binanın arka tarafına götürüldü. İçeride Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile bir dönem Fenerbahçe'de de teknik direktörlük yapmış olan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in olduğu anlaşıldı. Başbakan Erdoğan'ın, her iki teknik adamla da yaklaşık 1.5 saat görüştüğü öğrenildi. Başbakan'ın zaman zaman kullandığı kongre merkezinde kullandığı özel ofisinde gerçekleşen görüşmenin ardından her iki teknik adam da Başbakanlık korumalarının eşliğinde yine arka kapıdan araçlarına bindirilerek saat 19.00 sıralarında yine arka kapıdan ayrıldılar. Aykut Kocaman'ın üzerinde Samandıra Tesisleri'nde basın toplantısı yaptığı eşofman takımının olduğu dikkat çekti.
Görüşmenin her iki teknik adamın, Başbakan'a yaptığı talep doğrultusunda gerçekleştiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor