Başbakan Fener'e verdiği sözü tuttu!

Son 3 yıldır Türkiye’nin gündeminden bir an olsun ayrılmayan şike davasında bugün skandal bir karar verildi.

Başbakan Fener'e verdiği sözü tuttu!

Son 3 yıldır Türkiye’nin gündeminden bir an olsun ayrılmayan şike davasında bugün skandal bir karar verildi.

Şike yaptığı delillerle ortada olan Fenerbahçe kulübünün ve başkanı Aziz Yıldırım’ın yeniden yargılanma talebi 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Trabzonspor’un kupasının çalındığı 2010-11 sezonunun ardından başlayan davada bordo mavili kulübün hakları bir türlü teslim edilmezken verilen bu karar daha önce şike yaptığı deliller ışığında kabul edilen Fenerbahçe’ye adeta müjde oldu.

UEFA’nın ve  CAS’ın net şekilde “şike yapıldı” diyerek Fenerbahçe, Sivasspor ve Eskişehirspor’a ceza vermesini görmezden gelen Türkiye’deki adalet sistemi bordo mavili camiayı ise şok etti.

Verilen yeniden yargılama kararı akılllara bir ayrıntıyı da getirdi. Bir süre önce Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu yaptığı açıklamada “Başbakan bize söz verdi, yeniden yargılama olacak.” İfadelerini kullandı.

Bu açıklamalar bugün verilen kararın ardından sosyal medyada Trabzonsporlu taraftarlarca hatırlatırlırken “Kupa Başbakan’ın dudaklarının arasındaydı. Fenerbahçe’ye verilen söz aleni şekilde tutuldu. Trabzonspor’un hakkı bir kez daha görmezden gelindi.” Şeklinde yorumlar yazarak sert tepki gösterildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor