'Başbakan FB'li ben TS'liyim'

Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Türkiye'de sporda önemli hamleler yaptıklarını söyledi.Faruk Nafız Özak, Trabzon'da "spor camiasıyla buluşma" yemeğinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her alanda iyi yolda olduğunu ve ülkenin her yerine refahı getirmeye çal

'Başbakan FB'li ben TS'liyim'

Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Türkiye'de sporda önemli hamleler yaptıklarını söyledi.

Faruk Nafız Özak, Trabzon'da "spor camiasıyla buluşma" yemeğinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her alanda iyi yolda olduğunu ve ülkenin her yerine refahı getirmeye çalıştıklarını kaydetti. 

Göreve geldiğinde sporda bir zihniyet değişimi yaşandığını ifade eden Özak, ''Bakanlığımızın bütçesi artırıldı. Bunun yanında finansmanlarla önemli tesisler kazandırdık. Uluslararası organizasyonları ülkemize alarak, bunları alnımızın akıyla yaptık. Türkiye'de sporda önemli hamleler yaptık'' dedi.

Trabzon'un da bir spor kenti olduğunu ve önemli spor yatırımları aldığını anlatan Özak, ''Trabzon, 23-30 Temmuz tarihleri arasında Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na ev sahipliği yapacak. 7 bin kişilik spor salonu inşaatı tamamlandı ve çevre düzenlemeleri yapılıyor. Bunun yanında açılır-kapanır yüzme havuzu, Söğütlü'de atletizm pisti yapıldı. Türkiye'nin en büyük cimnastik salonu ve 16 tane tenis kortu kompleksi de inşa edildi. İlçelerde de spor salonları yapıldı. Trabzon, bu organizasyondan da başarıyla çıkacaktır'' diye konuştu

Bakan Özak, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve takım kaptanı Alex'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretinin Trabzon'da çok konuşulduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

''Başbakanımız Fenerbahçeli olabilir, Cumhurbaşkanımız Beşiktaşlı olabilir, Mehmet Ali Şahin Bey de Galatasaraylı olabilir. Bu çok normal. Trabzonspor tesislerini Sayın Başbakan 4 defa ziyaret etti. Hiçbir kulüp çıkıp dedi mi ki, (bizi niye ziyaret etmiyorsunuz da Trabzonspor'u ziyaret ediyorsunuz). Bizim kulüp ve camia olarak bu işlerden vazgeçmemiz lazım. Bunu siyasete alet etmememiz lazım. Her hafta Sadri Şener, Nevzat Bey, Necmettin Bey ile Trabzonspor'la ilgili görüşüyoruz.

Beni gören, bana 'bakan' olarak bakmıyor, Trabzonsporlu eski oyuncu olarak bakıyor. Böyle bir şey varken, bu olayı siyasete alet etmenin hiç kimseye faydası olmaz. Başbakanımız spor tutkunu, Fenerbahçeli ama Trabzonspor'u çok seviyor. Ben de tüm kulüplere hizmet ediyorum. Diğer kulüpler de bana teşekkür ediyor. Bu normal bir şey, herkesin bir takımı olabilir''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor