Başarılı sporculara altın!

İngiltere'nin Liverpool kentinde yapılan Avrupa Boks şampiyonasında Trabzon Hedefspor kulübü sporcularından 69 kiloda Abdulkadir Köroğlu ve 48 kiloda Ferhat Pehlivan üçüncü olarak ülkemize bronz madalya kazandırdılar. Her iki sporcu, antrenörleri Nazım Da

Başarılı sporculara altın!

İngiltere'nin Liverpool kentinde yapılan Avrupa Boks şampiyonasında Trabzon Hedefspor kulübü sporcularından 69 kiloda Abdulkadir Köroğlu ve 48 kiloda Ferhat Pehlivan üçüncü olarak ülkemize bronz madalya kazandırdılar. Her iki sporcu, antrenörleri Nazım Dalkıran ve Altar Kalkışım, kulüp Başkanları Mustafa Tosun ile Boks il temsilcisi İbrahim Çelebi ile birlikte Başkan Canalioğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

 

Başarılı sporcuları altınla ödüllendiren Başkan Canalioğlu, “Türkiye'den 12 sporcunun katıldığı  bir şampiyonada madalya alan iki sporcunun da Trabzon'dan çıkması bizleri gururlandırmıştır. Trabzon futbol kenti olmasının yanısıra yetiştirdiği boksörleriyle de ün yapmıştır. Belediye olarak sporcularımıza, antrenörlerine ve kulüplerimize her türlü desteği veriyoruz. Bu iki sporcumuz başarılarıyla Trabzon'un ve ülkemizin ismini duyurmuşlardır. Kendilerine ve onları yetiştiren hocaları ile kulüp başkanlarına teşekkür ediyorum”dedi.

Trabzon Hedefspor Kulübü Başkanı Mustafa Tosun da, “Sayın Belediye Başkanımız spora ve sporculara büyük destek sağlıyor. Bu katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor