"Başarı Trabzon'a gelmeli"

İdmanocağı Spor Kulübü 1998 yaş grubu futbol takımı Türkiye Şampiyonasında çeyrek final elemelerinde ilk maçta Rize Telekomspor’u 5-0 yenerken, ikinci maçta Erzincan Belediyesini 2-0 yenerek çeyrek finale kaldı.Yarın Giresun Seka Aksu Tesislerinde Sivas D

"Başarı Trabzon'a gelmeli"

İdmanocağı Spor Kulübü 1998 yaş grubu futbol takımı Türkiye Şampiyonasında çeyrek final elemelerinde ilk maçta Rize Telekomspor’u 5-0 yenerken, ikinci maçta Erzincan Belediyesini 2-0 yenerek çeyrek finale kaldı.

Yarın Giresun Seka Aksu Tesislerinde Sivas Demirspor ile karşılaşacak olan İdmaocağı futbol takımı yarı finale kalma heyecanını yaşıyor. İdmanocağı spor kulübünün yarı finale kalması durumunda maçların TFF’nin belirleyeceği başka ilde oynanması bekleniyor.  Antrenör Metin Akar yönetiminde başarıya koşan İdmanocağı’nın yarın ki maça hazır olduğu bildirildi.

Antrenör Metin Akar maç öncesi yaptığı değerlendirmede, “Başarı için elimizden gelenin en iyisini yaparak Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Futbolcularımızla birlik ve beraberlik çerçevesi içerisinde başarıyı Trabzon’a getirmeyi hedefliyoruz. Kazanmak da var kaybetmek de ama önemli olan her zaman eğitimdir. Çocukların bu heyecanı yaşayarak eğitimli birer sporcu olmaları bizim öncelikli isteğimizdir. Yarınki maçı da kazanmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor