Başantrenör Nedim Özbey: "Trabzon halkına helal olsun..."

Türkiye Voleybol Milli takımının başantrenörü Nedim Özbey, Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Başantrenör Nedim Özbey: "Trabzon halkına helal olsun..."

HABER61 - SPOR SERVİSİ

2019 CEV Avrupa Altın Ligi’nde oynadığı ilk 4 maçı da kazanan A Milli Erkek Voleybol Takımı, guruptaki beşinci maçında Belçika’yı Trabzon’da ağırladı ve rakibini mağlup etmeyi başardı.

Voleybol Milli Takımımız'ın başantrenörü Nedim Özbey karşılaşma sonrası Haber61 TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Belçika gerçekten güçlü bir ekip. Uzun yıllardan beri de Belçika’yı yenemiyorduk. Ama bu sene iki kere yendik onları. Hem deplasmanda hem de burada. Çok yorgun ve yoğun seyahatler yaşıyoruz. Biraz da buradaki zeminin sertliği var. O biraz biri yordu. Onları da yordu. Burada rahmetli Kazım Koyuncu’nun şarkıları çalınca ben bile oynadım kenarda. Helal olsun Trabzon halkına. Müthiş desteklediler bizi. Buradaki sevgiyi biliyordum, bir de kendim yaşadım. Çok teşekkür ediyorum.  Ben doğma büyüme İstanbul’luyum. Büyük merkezlerde böyle bir sevgi bulamıyoruz. Ama Anadolu’da insanlar böyle bir milli başarıya susamışlar. Sivas’ta 8 bin kişi, Malatya’da 6 bin kişi, burayı da görüyorsunuz. Vallahi oynadım ya. Federasyona teşekkür ediyorum Anadolu’ya bunu tanıtıyor. Bu duyguyu oraya taşıyor. Bazı illerde ilk defa milli maç oyandık. Van’da Urfa’da oynadık. Buradaki sevginin de karşılığını verdik diye düşünüyorum. İnşallah daha büyük bir organizasyonu büyük salonda yaparız da orayı da doldururuz. Hedefimiz Final Four’da finale kalmak. Birinci maç bana göre finaldir. Birinci maçı aldın mı finale kalıyorsun. Finali zaten oynayacaksınız. Ama önce birinci maçı almamız lazım. Kura pazartesi günü çekilecek. Hangisi çıkacak ona göre göreceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor