Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Oyunun genelinde biz üstündük”

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu maç sonu konuştu.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Oyunun genelinde biz üstündük”

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Trabzonspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu şunları söyledi;

“Bence güzel bir lig oldu. 10 puan daha fazla toplayabilirdik. Çok maç oynadık. Maçtan önce de dedim. Deprem felaketinden etkilendik. Oyuncuların motive olması kolay değildi. Herkes bu sezon elinden geleni yaptı. Galatasaray'ı tebrik ederim. Fenerbahçe iyi sezon geçirdi. Avrupa'da ülke futboluna hizmet ettik. Bizim hatalarımız oldu. Oyuncu ve teknik adam performansları bunda etkili olmuştur. 26-27 değerli oyuncum var. Hepsine teşekkür ediyorum. Şimdi kupada finaldeyiz. Avrupa'ya gitmek için kupayı kazanmak istiyoruz.

Oyunumuzun yüzde 60-70'inde kendimize göre, kalan kısmında ise rakibe göre değerlendiriyoruz. Elimdeki gücü en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. Top bizdeyken 1 adamla daha fazla olmamız gereken bölgeleri işaretledim. Onun da hemen karşılığını aldık. Oyunun genelinde biz üstündük. Rakip gençlerle oynasa da büyük takım sonuç olarak. Bizim adımıza olumlu bir maç oldu.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor