Başakşehir, öldü öldü dirildi!

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ilk maçında İstanbul Başakşehir ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve hakem Ümit Öztürk'ün düdük çaldığı karşılaşma 3-2 Başakşehir üstünlüğüyle sonuçlandı. Son bölümü büyük heyecana s

Başakşehir, öldü öldü dirildi!
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ilk maçında İstanbul Başakşehir ile Ankaragücü karşı karşıya geldi.
 
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve hakem Ümit Öztürk'ün düdük çaldığı karşılaşma 3-2 Başakşehir üstünlüğüyle sonuçlandı.
 
Son bölümü büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Başakşehir, 46. dakikada Sezer Öztürk ve 56. dakikada Ömer Can Sokullu'nun attığı gollerle 2-0 öne geçti ancak Ankaragücü bu skordan geri dönmeyi başardı. Konuk ekibin gollerini 79. dakikada Mehmet Erdem ve 89. dakikada Serhat Gülpınar kaydetti. Uzatma dakikalarında Enver Cenk, Başakşehir'i 3-2 öne geçirdi ve maçın skorunu tayin etti.
 
Aldığı bu galibiyet sonrasında Başakşehir gruba 3 puanla başladı. Ankaragücü ise puansız açılış yaptı.
 
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ikinci maçlarında Başakşehir, deplasmanda Karabükspor'la karşılaşacak, Ankaragücü ise Dört Eylül Belediyespor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor