Başakşehir Konya'yı gole boğdu

Spor Toto Süper Lig 9. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, Torku Konyaspor'u 4-0 mağlup etti. Son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlarla dikkatleri çeken iki takımın mücadelesinde ilk gol 28. dakikada Bekir İrtegün'den geldi. Sağ kanatta kazanılan

Başakşehir Konya'yı gole boğdu

Spor Toto Süper Lig 9. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, Torku Konyaspor'u 4-0 mağlup etti.

Son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlarla dikkatleri çeken iki takımın mücadelesinde ilk gol 28. dakikada Bekir İrtegün'den geldi. Sağ kanatta kazanılan serbest vuruşu kullanan Enver Cenk, sağ taç çizgisi yakınlarından etkili bir orta yaptı. Arka direkte iyi yükselen Bekir İrtegün, kafayla topu ağlara gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı bu korla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı tamamen ev sahibi takımın üstünlüğünde oynandı. Maçın 68. dakikasında Medipol Başakşehir'in Bosna Herkes'li orta saha oyuncusu Edin Visca, ceza sahası dışında attığı muhteşem golle takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golden oyun disiplininden iyice kopan Torku Konyaspor, kalesinde birçok pozisyon gördü. 77. dakikada Edin Visca'nın asistine kafayla çok iyi vuran Mehmet Batdal, skoru 3-0 yaptı. Bu golden beş dakika sonra 82. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Edin Visca maçın skorunu 4-0 tayin eden golü attı.

Medipol Başakşehir, Torku Konyaspor karşısında aldığı rahat galibiyetle puanını 15'e çıkartarak 5. sıraya yükseldi. Torku Konyaspor ise beş maç sonra kaybetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor