Başakşehir Fenerbahçe'yi yendi

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Başakşehir Fenerbahçe'yi yendi

Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetti.

19. dakikada İrfan Can Kahveci'nin sol kanatta, Tolgay Arslan'ı iki kez çalımladıktan sonra yaptığı ortada Volkan Demirel'in tokatladığı top altıpasa düştü. Boşta kalan topa yakın mesafeden Robinho dönerek vurdu ve takımını öne geçirdi.  74. dakikada Attamah'ın biraysel hatası sonrasında Soldado araya girdi ve Mert'i çalımalayarak takımına beraberliği getiren isim oldu. 

Golden sonra Zajc ile çok net bir fırsatı daha kullanamayan Fenerbahçe, 84. dakikada golü kalesinde gördü. Visca ile başlayan atakta Mossoro'nun çevirdiği topa Napeoloni boş kaleye dokundu ve takımını bir kez daha öne geçirdi. 

Maç da bu skorla 2-1 sona erdi ve Medipol Başakşehir 57 puana yükseldi. Fenerbahçe ise bu sonuçla 28 puanda kaldı. 

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE PUAN DURUMU, FİKSTÜR VE MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler