Başakşehir Antalyaspor

Avrupa Ligi’ne ilk turda veda eden Medipol Başakşehir ile transferin flaş takımı Antalyaspor, ligin ilk haftasında karşı karşıya geliyor. Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşma 22.00’de başlayacak ve Lig TV 3’den canlı olarak yayınlanacak. Hedefler 3

Başakşehir Antalyaspor

Avrupa Ligi’ne ilk turda veda eden Medipol Başakşehir ile transferin flaş takımı Antalyaspor, ligin ilk haftasında karşı karşıya geliyor. Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşma 22.00’de başlayacak ve Lig TV 3’den canlı olarak yayınlanacak.

Hedefler 3 puan 
 
Bu avantajı kullanmak isteyen Lacivert-Turunculu ekip, 3 puan alarak lige iyi başlamanın hesaplarını yapıyor. Transfer döneminin flaş takımı Antalyaspor ise Eto’o, Makoun, Lazareviç gibi yıldızlarının tecrübelerini kullanarak deplasmanda kritik bir galibiyet alma amacında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler