Barutçu mezarı başında anıldı

Trabzon ve Türk futboluna uzun yıllar futbolcu ve teknik direktör olarak hizmet veren Temel Barutçu ölümünün 5. yıldönümünde Bengisu Mahallesindeki mezarı başında anıldı. Anma törenine Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun yanısıra Trabzonspor al

Barutçu mezarı başında anıldı

Trabzon ve Türk futboluna uzun yıllar futbolcu ve teknik direktör olarak hizmet veren Temel Barutçu ölümünün 5. yıldönümünde Bengisu Mahallesindeki mezarı başında anıldı.

Anma törenine Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun yanısıra Trabzonspor altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu, Antrenörler Derneği Başkanı Nurettin Balaban, Trabzonspor eski yöneticisi Haluk Şahin, eski futbolcular Turan Yurdakul, Bilal Çetinkaya CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Özçilingir, spor adamları, ailesi ve sevenleri katıldı.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu anma töreninde yaptığı konuşmada Merhum Temel Barutçunun futbolcu ve antrenör olarak Trabzon'un önemli bir değeri olduğunu ifade ederek,"İsmini Trabzon'da bir sokağa vererek yaşatacağız" dedi.

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği  Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban ise bu düşüncesinden dolayı  Başkan Canalioğlu'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor