Barış Özbek nasıl sakatlandı!

Trabzonsporlu futbolcu transferinin hemen sonrasında sakatlanması dolayısıyla Trabzonspor’un hiçbir çalışmasına katılamadı. Bu akşam bir televizyon programına katılan Barış Özbek sakatlığı ile ilgili soruları cevapladı.Sakatlığı ne durumdaBarış Özbek saka

Barış Özbek nasıl sakatlandı!

Trabzonsporlu futbolcu transferinin hemen sonrasında sakatlanması dolayısıyla Trabzonspor’un hiçbir çalışmasına katılamadı. Bu akşam bir televizyon programına katılan Barış Özbek sakatlığı ile ilgili soruları cevapladı.

Sakatlığı ne durumda

Barış Özbek sakatlığı için, “Sakatlığım gerçekten iyiye gidiyor. 3 gün önce koşmalara başladım. Almanya’da Avrupa’nın en iyi rehabilitasyon merkezinde şu an tedavi görüyorum. 3 gün önce koşmalara başladım ve en kısa zamanda takıma dönmeyi düşünüyorum.

Ne zaman sahalara dönecek

Doktorlar önce koşmamı söyledi. Şimdi koşmalara başladım ama koşulardan sonra 1-1,5 ay içerisinde takımla çalışmalara başlayacağım. Toplamda 2 veya 2,5 ay sonra sahalarda olacağımı düşünüyorum” dedi.

Lig ve şampiyonlar ligi

 

Lig ve şampiyonlar ligi

 

Barış Trabzonspor’un gidişatını da değerlendirerek; “Gelişmeleri Trabzonsporlu olarak Trabzonspor’un oyuncusu olarak çok yakından takip ediyorum. Zaten burası da bütün futbolcuların olduğu bir yer. Hatta bir de CSKA Moskovalı arkadaş da var sakat olan. Kura çekimini  dün Onunla birlikte televizyonda izledik.

Çok iyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Takımlar benim istediğim gibi oldu. Bir İngiliz takımı gelmesini istemedim. Çünkü biliyorsunuz İngiliz futbolu çok iyi ve hızlı. İtalyan futbolunun daha bize göre olduğunu düşünüyorum. O yüzden İnter bizim için daha iyi.

CSKA Moskova da gerçekten iyi bir takım ama onlara karşı da iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum.

Lille’e gelince şampiyon oldu Fransa liginde. Çok güçlü bir takım ama biz Trabzonspor olarak hiç kimseden korkmuyoruz ve herkesi de yenebileceğimizi düşünüyoruz. Önemli olan tabi ki evdeki maçlar evimizdeki maçları kazanırsak güzel şeylerin olacağını ümit ediyorum.

Nasıl sakatlandı?

Barış nasıl sakatlandığını ise şöyle açıkladı. “Sakatlığımla ilgili çıkan bazı haberlere şaşırdığını söyleyen Barış “Evde düşerek sakatlandığım yazıldı bu çok komik ben Fitness hocamla çalışırken sakatlandım. İdmanlarımı aksattığım yazıldı, ben profesyonelim. 4 yıl Türkiye’nin büyük takımlarından birinde oynadım. Hiçbir zaman idman aksatmam. Şimdi de en büyük camialardan birine geldim. Yeni bir heyecan yaşadım ama sakatlıkla hevesim kursağımda kaldı. Her futbolcu bir an önce oynamak ister. Şampiyonlar ligi var. Oynayamadığım için en çok ben üzgünüm. Ama yine de en kısa zamanda sahada olacağım.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor