Barış Memiş'in hedefi Trabzonspor

Trabzonspor'un altyapısında yetişen ve bordo mavili takımda oynarken geleceğin en büyük yıldızları arasında gösterilmesinin ardından büyük bir düşüş yaşayan Barış Memiş yeniden kendini kanıtlamak istiyor. Yeniden döndüğü 1461 Trabzon'da antrenmanlarda hır

Barış Memiş'in hedefi Trabzonspor

Trabzonspor'un altyapısında yetişen ve bordo mavili takımda oynarken geleceğin en büyük yıldızları arasında gösterilmesinin ardından büyük bir düşüş yaşayan Barış Memiş yeniden kendini kanıtlamak istiyor.

Yeniden döndüğü 1461 Trabzon'da antrenmanlarda hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Barış Memiş ligin ikinci yarısında göstereceği performansla Trabzonspor'a yükselmenin hayalini kuruyor.

26 yaşındaki oyuncu "Trabzon'a döndüğüm için çok mutluyum. Futbola yeniden başlamış gibiyim." ifadelerini kullanarak başarılı olmak istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor