Barış Memiş'e durmak yasak

Trabzonspor'un genç Yeteneği Barış Memiş ligin devre arası olmasına rağmen eksiklerini gidermek için çalışmalarının aksatmadan sürdürüyor. Trabzonspor'da yıldız adayı olarak lanse edilen ancak uzun süre forma bulamayan ve ligin sonlarına doğru kadroya gir

Barış Memiş'e durmak yasak
Trabzonspor'un genç Yeteneği Barış Memiş ligin devre arası olmasına rağmen eksiklerini gidermek için çalışmalarının aksatmadan sürdürüyor. Trabzonspor'da yıldız adayı olarak lanse edilen ancak uzun süre forma bulamayan ve ligin sonlarına doğru kadroya girmeye başlayan genç yetenek eksiklerini gidermeye çalışıyor. Yanal'ın kendisine verdiği antrenman programı çerçevesinde her gün tesislere giderek antrenman yapıyor. Arkadaşları tatil yaparken Barış 29 Aralıkta başlayacak olan Antalya kampına hazır olarak gitmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor