Barış hocasına güveniyor!

Trabzonspor'un genç oyuncusu Barış Memiş, Bursaspor maçını son dakikada gelen golle kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, Eskişehirspor maçını alarak yeniden lider olmak istediklerini söyledi. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın 5 hafta

Barış hocasına güveniyor!

Trabzonspor'un genç oyuncusu Barış Memiş, Bursaspor maçını son dakikada gelen golle kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, Eskişehirspor maçını alarak yeniden lider olmak istediklerini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın 5 hafta aradan sonra Bursaspor maçında 26 dakika forma şansı verdiği Barış Memiş, geleceğe umutla bakıyor. Bursaspor maçını son dakikada yedikleri golle kaybetmenin kendilerini üzdüğünü, ancak önlerine bakmak zorunda olduklarını belirten genç oyuncu Barış Memiş, "Bursaspor karşısında liderliği bıraktığımızı biliyoruz. Ama biz aramızda yaptığımız konuşmada bu maçı unutmamız ve önümüzdeki maçı alıp yeniden lider olmamız gerektiği fikrine vardık. Biz kendimize güveniyoruz" dedi

Kendisini daha çok geliştirmesi gerektiğini belirten Barış Memiş, "Hocam bana, 'Seni asla kaybetmeyeceğim' dedi. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Barış bu kadar değil. Her zaman, her hafta daha çok üzerine koymam gerektiğini biliyorum. Dünü unutup, ileriye bakmam gerektiğini de biliyorum. Gerçek Barış'ı ortaya çıkarmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor