Barış: 10 değilim ama...!

Trabzonspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği Barış Özbek, kendisini 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.Bu akşam Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle bordo-mavili renklere bağlanan Barış Özbek

Barış: 10 değilim ama...!

Trabzonspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği Barış Özbek, kendisini 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Bu akşam Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle bordo-mavili renklere bağlanan Barış Özbek, Trabzonspor'da 8 numaralı formayı giyecek.

Özbek, "Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada olmaktan mutlu oluyorum. Çok heyecanlıyım. 4 sene önce Türkiye'ye geldiğimde yaşadığım heyecanı duyuyorum buraya gelişimde. İnşallah burada çok kupa kaldırırım birlikte arkadaşlarımla. Çok önemli hedefleri olan bir takıma geldim. Avrupa'da gelecek sezon biliniyor Şampiyonlar liginde oynayacağız. Benim için 1 adım önde olmak bu. Her futbolcu daha iyi yerlere gelmek ister. Ve bende burada Trabzonspor ile şampiyonlar liginde oynayacağım. " diye konuştu.

10 NUMARA DEĞİLİM AMA...

Barış Özbek, "10 numara bir futbolcu değilim ama oynadığım takım için her zaman yüzde yüzü yaparım. Burada hem lig de hem de şampiyonlar liginde başarılar yakalamak istiyorum" ifadelerini kullandı.


Trabzonspor Yöneticisi Yılmaz Büyükaydın, "Kulübümüzde sözleşme yaptı önümüzdeik sezon bizle birlikte olacak. İnşallah bundan sonraki kariyerinde de iyibir çıkış yapar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor