Barcelona'yı bırakıyor mu?

Lionel Messi'nin, ülkesi Arjantin'de Ole gazetesine verdiği röportajda Barcelona'dan ayrılabileceği sinyalleri vermesinin yankıları devam ediyor.Ayrılma iddalarına Messi'nin menajerliğini yapan babası Jorge Messi de katıldı ve ortamı yatıştırıcı sözler et

Barcelona'yı bırakıyor mu?

Lionel Messi'nin, ülkesi Arjantin'de Ole gazetesine verdiği röportajda Barcelona'dan ayrılabileceği sinyalleri vermesinin yankıları devam ediyor.

Ayrılma iddalarına Messi'nin menajerliğini yapan babası Jorge Messi de katıldı ve ortamı yatıştırıcı sözler etmesine rağmen kuşkuları tamamen kaldıramadı. İnsanların Lionel Messi'nin yapmış olduğu açıklamaları abartığını vurgulayan Jorge Messi, oğlunun Barcelona'dan ayrılma gibi bir planının olmadığını ileri sürdü. Menajer baba, "Şu an itibarı ile Messi Barcelona'da futbol oynamaktan mutlu, ancak kulübü yarın bir teklif getirip 'seni satmak istiyoruz' derse buna da karşı çıkmaz, bu teklifi değerlendirmeye alırız" ifadesini kullandı.

Menajerinin bu açıklaması, basın dünyasında "Messi olası bir transfere açık kapı bırakmak istiyor" şeklinde yorumlandı.

Barcelona'da forma giyen Arjantinli yıldız, Ole gazetesine yaptığı açıklamada, Barcelona'da her şeyin her zaman yolunda gitmediğini vurgulamış ve yolunda giden şeyler olduğu sürece takımda kalacağına dikkat çekmişti.

Messi'nin bu açıklaması İspanyol basınında, "Messi alarmı" başlıkları ile verilmişti. Geçtiğimiz sezon çıkan haberlerde Almanya'nın Bayern Münih takımının Messi'ye resmi teklif yaptığı iddia edilmişti. Messi'nin bu teklife olumlu yanıt verdiği öne sürülen haberlerde, Barcelona'nın olası bir Messi transferinde karşı kulüpten toplam 210 milyon Euro isteyeceği yazılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor