Barcelona'da bir dönem bitti!

Barcelona Teknik Sekreteri Robert Fernandez, Dani Alves'in ayrılık haberini doğruladı.   Alves'in kararına saygı duyduklarını belirten Fernandez, "Alves ayrılık kararı aldı. Tamamen bireysel bir karar. Saygı duyuyoruz. Neymar ise burada kalacak. Uzun yıll

Barcelona'da bir dönem bitti!
Barcelona Teknik Sekreteri Robert Fernandez, Dani Alves'in ayrılık haberini doğruladı.
 
Alves'in kararına saygı duyduklarını belirten Fernandez, "Alves ayrılık kararı aldı. Tamamen bireysel bir karar. Saygı duyuyoruz. Neymar ise burada kalacak. Uzun yıllar daha Barcelona'ya hizmet edecek. Mascherano'nun da kalacağını düşünüyorum." dedi.
 
Kadronun yeterli olduğunu belirten Fernandez, "Bartra çok iyi bir oyuncu ve daha fazla oynaması gerekiyor. Buna göre bir çözüm bulacağız. Sağ bek transferi yapacağımızı sanmıyorum. Aleix Vidal'i bu yüzden transfer etmiştik. Sergi Roberto da orada oynayabilir." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler